Agri

Een goede verlichting met de juiste verlichting intensiteit in een aangepast dag/nacht ritme zorgt voor een optimaal welzijn van de dieren in uw stal.

Niet alleen zal uw productiviteit hierdoor hoger zijn, het geeft ook nog een besparing op uw energierekening. Een moderne stal heeft hierop ingespeeld. Door het vervangen van oude TL- of gasontladings verlichting door energiezuinige LED verlichting levert het u al snel 65% aan energiebesparing op. Een bijkomend voordeel is dat LED verlichting een zeer lange levensduur heeft zonder in te leveren op de lichtkwaliteit. Hierdoor hoeft u de verlichting minder vaak te vervangen. 

Lutop heeft een assortiment LED verlichting welke geschikt is voor de agrarische sector. Ook hebben we ervaring in verlichting voor paardenstallen en rijhallen. Ook paarden hebben een minimaal lichtniveau nodig wanneer ze op stal staan. In rijhallen is het van belang dat naast voldoende lichtsterkte ook gelijkmatige lichtverdeling is. Dit voorkomt hinderlijke schaduwwerking.