LED-verlichting

Milieu vriendelijk, Energie besparend, Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

Lutop vertegenwoordigt 2 producenten/importeurs op het gebied van  LED-verlichting gericht op de zakelijke markt, LokLED en Ecolight Systems.
In het begin lag de aandacht primair bij het brengen van de perfecte retrofit TL-buis, inmiddels heeft Lutop een volledig op de industriële markt afgestemd productgamma.
Deze producten hebben een DEKRA- en TÜV certificering en voldoen aan de gestelde veiligheidseisen.
Doordat wij hoge eisen aan de kwaliteit stellen geven we op onze lampen minimaal 3 jaar garantie.
LED-verlichting is te leveren in verschillende lichtkleuren, van warm white naar cool white. Tevens leveren we ook LED nood- volgverlichting welke voldoet aan de laatste NEN richtlijnen.

U kunt kiezen voor LED lampen in bestaande armatuur of een geheel nieuw met LED-verlichting geïntegreerd armatuur.

LED-verlichting heeft de volgende voordelen:

  • Energiezuinige verlichting met een besparing van minimaal 50%
  • Nagenoeg 100% recyclebaar
  • Geen UV- en IR Straling
  • Helder en rustig licht, wat de productiviteit verhoogt
  • Geen opwarming en opwarmtijd
  • Geen lichtterugval in koel- en vriesruimten
  • Geen netwerk- en harmonische vervuiling door de hoge power factor > 0,95
  • Productie zonder kwik en zwavel
  • Gemiddelde terugverdientijd 1 á 2 jaar, afhankelijk van de energieprijs en branduren

Steeds meer bedrijven investeren in LED-verlichting
Bij veel bedrijven bestaat het energieverbruik voor ongeveer 40% uit verlichting. Door het toepassen van LED-verlichting in uw bedrijf kunt u wel 50% tot 70% aan energie besparen. Interessant als je kijkt dat de energiekosten de komende jaren alleen maar zullen stijgen.  Dat heeft niet alleen een gunstig effect op de energierekening van uw bedrijf, ook het binnenklimaat, de productiviteit van de medewerkers en het milieu varen er wel bij.
Doordat LED-verlichting een lange levensduur heeft en wel 3 à 4 keer langer meegaat als conventionele verlichting, bespaart u ook nog op de onderhoudskosten van de verlichtingsinstallatie.

Subsidie voor LED-verlichting
De lichtopbrengst van de LED verlichting die Lutop u aan kan bieden, ligt ver boven de wettelijke norm van 84 Lumen per Watt. Hierdoor  kunt u in aanmerking komen voor de EIA (Energie Investerings Aftrek). Niet alleen bespaart u op uw energiekosten, u betaalt ook minder inkomsten- of vennootschapsbelasting. De Energie Investerings Aftrek is een fiscale regeling van de ministeries van Financiën en Economische Zaken. Uw kunt meer informatie hierover vinden bij Agentschap NL.

Nieuwsgierig geworden naar onze LED-verlichting, kijk dan verder op deze website waar u meer informatie vindt over ons breed assortiment aan lichtproducten.