Welkom op de site van Lutop

Lutop is een handelsbedrijf welke zich richt op een tweetal onderdelen namelijk LED-verlichting voor de professionele markt en Textiel voor technische toepassingen.

Op het gebied van LED-verlichting biedt Lutop een breed assortiment producten aan. Daarbij moet u denken aan bijvoorbeeld de retrofit- buis, downlighters, canopy-lights, en LED-TL-buizen waar u geen armatuur meer voor nodig heeft. Wij kunnen een energiebesparende oplossing bieden voor uw bedrijf voor zowel vervanging van bestaande verlichting als voor nieuwbouw projecten. Lutop levert dan ook LED-verlichting voor de industrie, agrarische-sector, detailhandel, transport & logistiek en kantoorgebouwen. 

Ook is het mogelijk om een lichtberekening voor uw situatie te laten maken.

Tevens zijn er subsidies mogelijk voor de aanschaf en montage van onze LED-verlichting.

Heden ten dagen is textiel meer dan alleen maar doek en kleding. Het kan gebruikt worden voor uiteenlopende toepassingen, van  versterking van composiet materialen tot Smart textiel initiatieven. Om “smartness” te creëren is elektronica waarschijnlijk het beste middel. Toepassingen hiervan kan men zoeken in  o.a. de medisch-, automotive-, Industrie- en de interieur sector. De mogelijkheden zijn onbegrensd. Lutop kan uw ideeën helpen te realiseren.       

Graag nodig ik u uit om verder te kijken naar het onderdeel van uw interesse. Daar vindt u meer informatie over de verschillende producten.

Mocht uw meer willen weten, neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van de benodigde informatie .